kop-003.jpg

EAM Faciliteitenbeheer

Krachtige EAM-oplossingen voor lagere kosten en een betere service.

In het faciliteitenbeheer draait alles om de service voor de klant. Of het nu gaat om een flatgebouw met 14.000 huurders in New York City, een groot kantoorgebouw of een medisch centrum, de behoeften van huurders en andere klanten staan centraal. Maar daarbij moet uw bedrijf natuurlijk ook de kosten goed in de hand zien te houden.

Infor EAM Facilities Management omvat een compleet pakket waarmee bedrijven met veel onroerend goed en faciliteitenafdelingen hun (bedrijfs)middelen efficiënter kunnen beheren en sneller kunnen reageren op verzoeken van bijvoorbeeld huurders. De oplossing beschikt over een webarchitectuur en is modulair van opzet, zodat de gebruikers met behulp van een gewone browser overal en altijd toegang hebben tot het systeem. Deze oplossing beschikt over alle voorzieningen voor het stroomlijnen van werkorders, voorraadbeheer en inkoop.

De EAM-oplossingen van Infor helpen het faciliteitenbeheer met:

  • Beter beheer van inkomende oproepen
  • Snellere responstijden
  • Efficiënter gebruik van (bedrijfs)middelen
  • ogere klanttevredenheid

De EAM-oplossing van Infor is een combinatie van de allerbeste softwaremodules voor bedrijfsmiddelen, unieke functies om beter te kunnen werken en geavanceerde modules die ervoor zorgen dat aan alle behoeften voor onroerend goed en faciliteitenbeheer kan worden voldaan. Deze uitgebreide, gebruiksvriendelijke en webgebaseerde oplossing omvat:

Requestor: een gebruiksvriendelijke interface waarmee huurders een dienstaanvraag kunnen indienen en waarmee roosters voor de uitvoering van werkorders kunnen worden gemaakt.

Callcenter/helpdesk: een centrale helpdesk waarmee gemakkelijk werkorders kunnen worden aangemaakt en goedgekeurd, waarmee onderhoud kan worden gepland en waarmee de voortgang van werkorders kan worden bijgehouden.

Commercial Services: functies voor het doorrekenen van uitgevoerd onderhoud aan de huurders of een andere afdeling van het bedrijf.

KPI's/inbox: een gepersonaliseerde takenlijst en een verzameling kritieke prestatie-indicatoren die duidelijk maken hoe een bedrijfsmiddel presteert ten opzichte van een zelfgedefinieerd ijkpunt.

Projects: voorzieningen voor het in de juiste volgorde uitsturen van monteurs voor onderhoud waarvoor meer dan één persoon nodig is.