kop-007.jpg

Implementatie consultancy


Quartess levert verschillende soorten implementatie consultancy diensten voor de installatie en implementatie van de gevoerde software systemen:

  • Training
  • Applicatie consultancy
  • Business consultancy
  • Technische consultancy
  • Projectmanagement

Onze consultants hebben jarenlange ervaring in de branches binnen onze doelgrop en zijn daardoor snel thuis in uw organisatie. Kenmerkend is dat wij werken met kleine teams ter voorkoming van veelvuldig onderlinge afstemming en overleg. Het is ook een indicatie voor de gebruiksvriendelijkheid van onze systemen; niet voor iedere discipline is weer andere consultant nodig.

Op basis van onze grote mate van ervaring biedt Quartess voor Infor Visual ERP “de risicoloze implementatie”. Daarbij garanderen wij onder voorwaarden de fit van de software met uw bedrijfsprocessen, de doorlooptijd van de implementatie en het benodigde aantal consultancy dagen. Uiteraard liggen er aan de kant van de opdrachtgever ook duidelijke verantwoordelijkheden. Deze worden vastgelegd in onze projectplannen, welke zijn gebaseerd op de Infor OPIM standaard voor projectmanagement. Voor u betekent dit optimaal budgetteerbare software implementaties.

Quartess is gecertificeerd voor Infor Visual ERP, Infor Cloudsuite Industrial en voor Infor EAM. Ook zijn onze consultants gecertificeerd voor het projectmanagement programma van Infor. Dat alles maakt dat wij u een risicoloze implementatie kunnen bieden en u met Quartess een uitermate betrouwbare partner hebt voor uw implementatie.

Quartess is daarnaast gecertificeerd voor Tableau Business Intelligence. Voor CRM werken wij samen met een andere Infor partner.